• Højeste kvalitet Bedste pris
  • Levering inden for 2/3 arbejdsdage
  • Gratis levering
  • 100 dages ikke tilfreds = pengene tilbage-garanti

Amfa4000 kalkspalter

Amfa4000 blødgøring fra 24Man Engineering er udviklet med schweizisk præcision. Hos 24Man har kvalitet den højeste prioritet og vi arbejder derfor kun med de bedste komponenter. Kalk filter bliver undersøgt i Schweiz og er fabrikeret med godt håndværk.

Ulemperne ved hårdt vand er betydelige og kan koste dig en masse penge. Ikke kun kalkbelægninger men også et større forbrug af vaskemidler og energi er i sidste ende ufordelagtigt for din pengepung! Du kan få problemer med tilstoppede rør og dine husholdningsapparater er mindre effektive og brugere mere energi. Du vil skulle bruge mere vaskemiddel for at få din opvask og vask rene. Holdbarheden af dit fyr til centralvarme og vandvarmer forkortes mærkbart. Dette kan nemt løses med et blødgøringsanlæg

Fordi der ikke er noget kalk i blødt vand, efterlader vandet ingen kalkstriber mere i badeværelset, toilettet eller på glas. Rengøringsarbejdet i badeværelset er derfor definitivt fortid! Blødt vand har den fordel at der er behov for mindre ved tøjvask, opvask i maskine eller under brusebadet. Blødt vand kan mindske hudproblemer som udslet, kløe, knopper eller mindske eksem eller endda hindre dem. Din vandvarmer har brug for mindre effekt for at opvarme vandet. En anden fordel er at vandhaner, dit fyr til centralvarme, vaskemaskine eller kaffemaskine holder længere fordi der på grund af vandblødgøring ikke er nogen kalkaflejring i dit appartur.

Aat
 
Aat
 
“Topindkøb for den bedste hudpleje og elektricitetsforbrug!“ Jeg skulle have kendt til AMFA4000 blødgøringsanlæg meget tidligere! Sikke en forskel der kan mærkes ved alt hvad i husholdningen har med vand at gøre. Brusebadet er en nydelse, ingen tør hud længere og følelsen af en stram hud er også helt forsvundet. Vandet er bare meget bedre. Dufter bedre, smager bedre og jeg kan anbefale det til alle!
Anja
 
Anja
 
“Nemt installeret og resultat med det samme, fantastisk!“ Jeg monterede AMFA4000 for et par uger siden, og det ser fint ud ved mit referencegrundlag: den flade brusekabinevandhane.
Normalt ses der hurtigt hårde kalkringe på vandhanen, så snart vi blot ééén gang glemmer at tørre af. Nu behøver jeg ikke længere at rense noget af mere. Skønt!
Henk
 
Henk
 
“Efter en nem montering af blødgøringsanlæg, mærker jeg klart forskel!“ I min midlertidige feriebolig var vandet så hårdt, at jeg med det samme så kalkbelægninger over det hele. Vandet var for fyldigt til at drikke. Efter en simpel montering kan jeg tydeligt mærke forskel! Mindre vandaflejringer og vandet smager betydeligt bedre!
Ferdinand
 
Ferdinand
 
“Jeres kendskab til vand er stor, tak!“ Jeg er positivt overrasket over virkningen af Amfa4000 blødgøringsanlæg, dette havde jeg virkelig ikke forventet! Jeg har næsten ikke nogen problemer med beskidte belægninger i vandhanefiltrene mere. Alle sanitære installationer forbliver rene i længere tid og jeg har nu ikke så meget arbejde med at holde dem rene. Min brusevæg rengører jeg nu med lidt opvaskemiddel og uden antikalkmidler. Jeres kendskab til vand er stor, tak!
Jeffrey
 
Jeffrey
 
“Selv hunden synes at det er dejligt!“ Vandet føles meget blødere og man kan se det på alle apparater, toiletter, brusekabine og bilen. Selv hunden synes at det er dejligt. Dens rustfrie drikkeskål af stål kalker ikke længere til. Også drikkeinstallationen til hønsene forbliver ren.
Dette kalkknuseren kan virkelig anbefales!

Bekæmp kalken med vores blødgøringsanlæg

Har du også problemer med kalkbelægninger og ønsker du en hurtig og billig løsning på problemet? Stift bekendtskab med vores Amfa4000. Dette system fjerner kalkbelægninger og forhindrer nye kalkbelægninger ved at forårsage en strukturforandring af mineralerne, uden derved at fjerne nødvendige stoffer fra vandet. Vores kalkspalter er videnskabeligt testet og fuldkomment miljøvenligt. Vi fortæller dig gerne mere om kalkbelægninger og vores imponerende system.

Dannelsen af kalk

Årsagen til kalkbelægninger er hårdt vand. I mange områder af Holland har vi sådanne problemer. Dette opstår på grund af mineraler så som magnesium og kalk. Jo højere hårdheden er, jo flere kalkaflejringer der opstår. Dette er ikke skadeligt for vores kroppe, men det er det for vores vandsystemer. Vidste du at kalkaflejringer forårsager højere energiudgifter? Disse kan stige op til 70%! Lad derfor dine vandrør afkalke i tide og forhindre store udgifter. Efter at du har bestilt vores magneet blødgøringsanlæg kan du igen nyde klart vand og rene maskiner uden hvide kalkbelægninger.

Hvordan virker Amfa4000?

blødgøringsanlæg gører brug af en speciel gadolinium keramik teknik. På denne måde er der realiseret et stærkt felt i en kompakt beholder. Herved kan dette lille og kraftige apparat nemt monteres i næsten ethvert rum. Systemet er bygget op af to indbyggede kraftige vandblødgøringsmagnet moduler. Ved at disse er tilpasset hinanden, er du sikker på en optimal virkning. Efter vandundersøgelse har det vist sig, at vand omslutter mikropartikler med en sammensætning af løse sammenkædede vandmolekyler. Denne sammensætning af sammenkædede vandmolekyler gør at en mikropartikel ikke binder sig til den kalk der er opløst i vandet. Herved sætter kalk sig på vandrør og varmelegmer. kalkknuseren producerer en frekvens, der sørger for at der opstår en disharmoni i vandmolekylernes interne frekvens og mikropartiklen frigøres. Herefter bliver partiklen centrum for kalkbindingen. Apparaturet skal opfylde strenge regler og krav sådan at det kan sørge for at mikropartiklerne frigøres. Det magnetiske felt skal for eksempel være 100 million gange stærkere for at den ønskede effekt opnås på H2O-molekylerne. På grund af forandringen af krystalstrukturen og mineralerne forhindres kalkbelægning. Da vi finder virksomheders sociale ansvar utroligt vigtigt, leverer vi et vandbesparende system sammen med Amfa4000 blødgøringsanlæg.

Fordelene ved vores vandblødgørings magnet:

  • Vores vandblødgøringsapparat forhindrer kalkaflejringer;
  • Kalkknuseren nedbryder gradvist eksisterende kalk;
  • Amfa4000 blødgøringsanlæg er Miljøvenligt;
  • Amfa4000 kalkspalter er Vedligeholdelsesfrit;
  • Besparelse på ca. 1000 euro pr. husholdning pr. år med vores kalk filter;
  • 10 års fuld fabriksgaranti På vandblødgøring sapparatet Amfa4000.
Prisen

Nu tænker du måske: sådan et pragtfuldt system, det må være dyrt, intet er mindre sandt! Allerede for kun 129,- euro kan du anskaffe dig dit eget magnet blødgøringsanlæg. Takket være Amfa4000 blødgøringsanlæg opnår du en reduktion af kalkbelægninger på op til 85%! Og det er endda ikke det hele. Vores blødgøring er nemlig meget egnet til diverse boliger. Om du nu bor i en lejlighed, husbåd, villa eller familiebolig, blødgøringsanlæg kan placeres i næsten enhver type bolig. Det eneste der er nødvendigt, er et lige stykke vandrør på ca. 8 cm. Du forhindrer på denne måde kalkaflejringer, som igen sørger for at dine vandsystemer bruger mindre energi og at dette er at se på din elregning. Du får hos os en garanti på ikke mindre end 10 år. Derudover tilbyder vi fortrydelsesret med refundering af det betalte beløb.

Allerede mere end 100.000 tilfredse kunder før dig

Sådan som du kan læse, kan du trygt afkalke dine rør med vores pålidelige vandblødgøringssystem. Allerede mere end 100.000 tilfredse kunder var før dig. Ingen hvide brusehoveder mere eller udskiftning af dyre filtre, du kan igen nyde det optimalt, så snart kalken er forsvundet.

Giv kalk ikke en chance

Hovedsageligt på grund af opvarmningen af vand opstår kalksten. Det sætter sig uden at det kan ses med det samme. Vi giver derfor som tip at afkalke med vores antikalk magnet, blødgøringsanlæg. Vil du vide hvordan du kan købe denne vandblødgørings magnet ? Det er meget nemt! Bestil i dag før kl. 23.00 og du vil modtage din nye kalkknuseren den efterfølgende arbejdsdag. Du kan vælge mellem diverse betalingsformer, bl.a. at betale efter modtagelse af varen med Klarna. Så snart din bestilling er ankommet har du ret til 100 dage betænkningstid. Hvis du ikke er tilfreds kan også du gratis sende dine varer retur. Har du spørgsmål? Tag da venligst kontakt til os. Vi hjælper dig meget gerne.

1Installation  Amfa4000®

På grund af de små dimensioner er et frit rum på 8 cm over længden af røret nok til at kunne montere blødgøringsanlæg. Montering er mulig på enhver type rør så som pvc, kobber, fleksibelt rør og (galvaniseret) stål. Med en diameter fra 12 mm til 42 mm.

2Kvalitet vandblødgøringsapparat

Amfa4000® vandblødgøringsapparat lavet af materialer af høj kvalitet, dette betyder at den, under de fleste omstændigheder, holder en livstid og er vedligeholdelsesfri. Måtte der dog være noget i vejen med blødgøring, da har du også stadigvæk 10 års garanti. Derudover giver vi 100 dages “returret med refundering af beløbet”, sådan at du selv, uden risiko, kan prøve blødgøringsanlæg.

3Funktion Amfa4000

Amfa4000® vandblødgøringsapparat producerer en frekvens, der forårsager en disharmoni i vandmolekylets interne frekvens, hvorved kalk binder sig til mikropartiklerne i vandet, i stedet for at sætte sig på dit apparatur og dine rør.

4Magnetfelter

24Man har foretaget meget undersøgelse af den rette opstilling af magnetfelterne i kalk filter. Derudover gør 24Man brug af moderne og bæredygtig gadolinium keramisk teknik, hvorved et stærkt magnetisk felt i en kompakt beholder bliver realiseret. Herved opstår et kraftigt og lille vandblødgøringsapparat, der kan monteres i små rum, uden store ændringer på rørene.

Post your comment

24Man